П’яний водій насмерть збив хлопця

6 травня близько 17.00 в с.Чорна Тиса Рахівського району трапилася страшна ДТП. 20-річний водій автомобіля «Опель-Вектра» здійснив наїзд на малолітнього велосипедиста, який рухався йому назустріч.

Після аварії водій зупинився та вийшов з автомобіля. Очевидці викликали швидку, та медики, приїхавши на місце пригоди, лише констатували смерть дитини. Виявилося, що водій керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик, винуватця ДТП затримано згідно ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Слідчий Рахівського райвідділу міліції Роман Жигуц розпочав кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України.

На підозрюваного чекає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років. – Водії які сідають за кермо в стані алкогольного сп’яніння, ризикують не лише грошима, правами і власним життям, а й життям оточуючих. Ми вдячні свідомим громадянам, які телефонують до міліції, помітивши, що після випитої чарки водій сідає за кермо. На жаль, байдужість та недотримання законів часто приводять до тяжких наслідків, – зауважив т.в.о. начальника Рахівського райвідділу міліції Павло Маскалюк.

Олеся Чайковська, Рахівський РВ УМВС