Півзахисник “Говерли” розповів про перемогу над “Волинню”

Півзахисник “Говерли” розповів про велику перемогу над “Волинню”, підготовку до зустрічі з “Чорноморцем” і “Металістом”, з яким має повноцінний контракт.

Про перемогу 6:0 над “Волинню”:

“Тільки позитивні емоції, але вони в минулому. На черзі наступний суперник, вже треба думати про нього. А досягнення дійсно неабияке, адже мені, принаймні на рівні Прем’єр-ліги, не доводилося брати участь в перемогах з такою перевагою.

Я б не сказав, що нам було легко. Так, ми забили перший гол, але “Волинь” і не думала здаватися. Вони йшли вперед, створювали моменти. А от уже після другого і третього м’ячів, а між ними пройшло дуже мало часу, вже відчувалося, що перемогу не втратимо. Ну а зовсім все спростилося після того, як лучани залишилися в меншості. У нас виходив хороший контроль м’яча, суперник до того ж розкрився. Ми використовували вільні зони і повністю контролювали ситуацію.

Ми домовлялися в роздягальні, нас просили тренери, щоб ми не розслаблялися, адже футбол не прощає несерйозного ставлення. Навіть один пропущений м’яч на початку другого тайму змінив напругу і психологічний стан з обох сторін”.

Про період виступів за “Говерлу”:

“Собою повністю задоволений ніколи не буваю. Аналізуючи власні дії, завжди можна побачити, що слід удосконалити. Командні дії оцінювати не хочу, адже для цього є глядачі, фахівці, тренери. Я прийшов сюди не так давно, тому підбивати певні підсумки мені буде некоректно. Завдання виконали, і це головне. Напевно десь можна було діяти краще.

Якщо нормальний футболіст, спортсмен, він не може не мати азарту, стимулу для нових перемог. По-перше, це наша робота. По-друге, приходять глядачі, а ми граємо для них. Звичайно, в такій ситуації вирішальної ролі не грає одинадцятий, дванадцятий або тринадцяте місце. Однак прохідними два заключних туру не будуть”.

Про “Чорноморець” – найближчого суперника “Говерли”:

Успіхи одеситів у мене подиву не викликають. Багато футболістів давно в команді, а це веде до стабільної поставленої гри. Треба віддати належне і Роману Григорчуку. Його частка у високих результатах головна, адже результат в даному випадку – наслідок грамотної тактики і вміння своєчасно перебудовуватися” .

Про своє майбутнє:

“Про нього будемо говорити вже після останнього туру. А грати все одно потрібно, на контракті ти чи в оренді”.

Про підготовку до гри з одеситами:

“В’ячеслав Грозний обіцяв дати два вихідних в разі перемоги над “Волинню”, і слова дотримав. На тренуваннях особливих відмінностей я зараз не спостерігаю. Можливо, фізичних навантажень поменшало. Все інше – за планом. Теорія перед черговим туром починається за три дні”.

Про харківський “Металіст”, якому належать права на нього:

“Дивлюся і переживаю за харків’ян кожну гру. У хорошої команди шанси зайняти більш високе місце завжди є. Якщо ” Металіст “візьме свої очки, не зазнає втрат, то календар “Дніпра” дозволяє сподіватися, що його можна буде обійти. Я вірю в таку можливість”.

Matchday