В Ужгороді, п’яні митники “розсікали” на Toyota Camry

Поки на місці події в Ужгороді, де громадські активісти затримали в авто “Тойота Кемрі” трьох п’яних митників, тривали “розбірки польотів”, інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області вже встиг оперативно сфальсифікувати обставини справи.

У закарпатських ЗМІ було поширено інформацію, в якій йдеться не про трьох, а всього лиш про одного п’яного митника.

Громадськість, правоохоронні органи та внутрішня безпека Міндоходів дбають про безпеку на автошляхах області

Сьогодні, 10 травня, громадські активісти зупинили автомобіль, за кермом якого знаходився працівник Чопської митниці Міндоходів. На перший погляд службова особа митниці знаходилася в нетверезому стані.

 

 

 

 

 

 

Відразу на місце події прибули працівники управління ДАІ в Закарпатській області, управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Закарпатській області, представник відділу персоналу Чопської митниці Міндоходів.

Подія сталася в позаробочий час, працівник їхав за кермом в формі, але не виконував службових обов’язків.

Для підтвердження й встановлення кількості алкоголю в крові здійснюється експертиза.

Дещо пізніше Закарпаття онлайн наведе ряд відеодоказів, що митників на момент затримання в авто було троє, а на час, коли на місце пригоди прибув журналіст нашого видання, в авто перебувало двоє п’яних осіб у формі митників. При цьому весь цей час вони просиділи в авто, закрившись зсередини, і вперше відкрили двері автомобіля тільки представник відділу персоналу Чопської митниці Міндоходів, який назвав прізвище Сімчера.

http://zakarpattya.net.ua