Свіжий, яскравий, цікавий з масою рецептів номер газети «Домашня кулінарія» уже в продажу!

Цукати в шоколаді

Прекрасне поєднання гіркого шоколаду і апельсинового аромату робить ці цукерки дуже привабливими як для дітей, так і для дорослих

Вівсяний суп з редискою

Прекрасна альтернатива для тих, кому окрошка вже набридла

Запечена риба «Під снігом»

Рецепт дуже соковитих і смачних карасів від нашої постійної читачки

Гремолата

Під красивим словом гремолата ховається універсальна італійська суміш, яку дуже часто готують не тільки на батьківщині, але і в багатьох країнах світу.

Домашні ковбаски

Такі ковбаски можна смажити, варити, пекти у духовці

Соус «Песто»

Горіховий, ніжний, з приємним смаком базиліка – соус «Песто» складається з легких традиційних італійських ароматів. Дієслово «рestare» по-італійськи означає «розтирати, топтати», тому соус і називається «Песто».

Коли вводити каші в меню дитини

Грудне вигодовування, як запорука здоров’я і хорошого імунітету малюка, прекрасно забезпечує крихітку всім необхідним у харчуванні до 6 місяців, але дитина підростає, і ось в її раціон пора вводити нові продукти. З чого починати?

Фруктовий мармелад 

Фруктово-ягідне пюре – головний компонент справжнього мармеладу.

Все про сіль: правила споживання 

Сіль необхідна не тільки для смаку їжі, хоча м’ясні вироби, морепродукти та овочі часто без неї мають прісний смак. З солі в організмі утворюється соляна кислота, яка перетравлює їжу в шлунку і вбиває небезпечні мікроби.

Плачинда з бринзою

Плачинда – виріб із листкового тіста (переважно прісного), що має плескату форму, з начинкою із сиру, гарбуза тощо, або без неї. Одна з багатьох національних страв Молдови

Купуйте у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

Передплатний індекс: 68339.

http://zakarpatpost.com/