Ужгородські “батьківщинівці” прощаються з “погорєлівською” Тимошенко

Причиною стало призначення керівником виборчого штабу в Ужгороді Погорєлова-молодшого.
“Юля, прости! Юля, прощай! Тимошенко и Погорелов-младший – это нонсенс!!! Разочарование, прозрение, шок, ужас и кошмар. Они сошлись – волна и камень, стихи и проза, лед и пламень – не столь различны меж собой…”, – у такий спосіб на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук відреагувала на призначення Андрія Погорєлова керівником виборчого штабу Юлії Тимошенко на виборчому окрузі №69 з центром в Ужгород член фракції “Батьківщина” в Ужгородській міськраді, завкафедрою словацької філології УжНУ, професор Світлана Пахомова.

Раніше шоком назвав це призначення її колега по фракції Василь Гнатків.

Під час офіційного представлення А.Погорєлова майже всі члени виборчогог штабу Ю.Тимошенко в Ужгороді написали заяви на звільнення.

Андрій Погорєлов – син “скинутого” після перемоги Майдану екс-мера Ужгорода, члена Партії регіонів Віктора Погорєлова.

Як відомо, фракція “Батьківщина” перебувала в опозиції до більшості у міськраді, що її сформував на основі фракції Партії регіонів екс-мер Віктор Погорєлов, і до якої входив Андрій Погорєлов.

Більше того, саме “Батьківщина” була ініціатором голосування імпічменту Віктору Погорєлову, після чого місто в статусі в.о. очолив Віктор Щадей.

Андрій Погорєлов займав і займає різко “антимайданну” позицію, що прослідковується не тільки в його приватних бесідах і діях. Зокрема, А.Погорєлов брав участь в організації АнтиМайдану в Ужгороді та організації відправки “тітушок” на АнтиМайдан в Києві.

Антимайданівську позицію займали і сайт “7 днів” і газета “Унгвар”, що їх особисто “опікає” Андрій Погорєлов.

http://zakarpattya.net.ua