Берегівський райвідділ міліції залишився без керівника

Від молодшого сержанта до полковника міліції – такий шлях подолав начальник Берегівського райвідділу і покинув лави правоохоронців.

Головний правоохоронець Берегівщини Олександр Олександрович Яцканич пішов на заслужений відпочинок. Після 31 років сумлінної праці у міліції начальник Берегівського районного відділу внутрішніх справ в Закарпатській області полковник міліції Олександр Яцканич пішов на заслужений відпочинок. Про своє рішення піти у відставку керівник нещодавно повідомив рапортом міністра МВС України. Наразі тимчасово його обов’язки виконує перший заступник начальника райвідділу підполковник міліції Василь Продан.

Полковник міліції Олександр Яцканич розпочав службу в органах внутрішніх справ у 1983 році. Працював інспектором патрульно-постової служби Мукачівського МВ УМВС. Через декілька років за бездоганну службу в 1994 році був призначений на посаду начальника ВДАІ по обслуговуванні Мукачівського району.

У подальшому Олександр Яцканич очолював Свалявський РВ (2000р.), Ужгородський РВ (2003р.), Берегівський РВ (2004р.), очолював навчальний центр професійної підготовки працівників міліції «Шипка» (2006р.). У 2007 році керував Управлінням державної автомобільної інспекції в Закарпатській області. В 2010 році був призначений керівником Воловецького РВ, а через рік, у 2011 році, знову повернувся очолювати Берегівський РВ УМВС звідки і вирішив у кінці квітня 2014 році піти на заслужений відпочинок.

Олександр Яцканич Указом Президента України отримав почесне звання «Заслужений юрист України». Окрім цього, за три десятки років служби в органах внутрішніх справ був заохочений медалями «За сумлінну службу» I-II-III степенів, нагрудними знаками «За відзнаку в службі» I-II степенів, «10 років МВС» (пам’ятна медаль), «Знак пошани Державної охорони». Був заохочений відзнаками МВС «Почесний знак МВС України», «За бездоганну службу» I-ступеня, «Знак пошани ГУ МВС України в Закарпатській області» та іншими.

Під час урочистого зібрання в адмінбудівлі райвідділу Олександра Яцканича привітав весь особовий склад Берегівського РВ УМВС, подякували йому за багаторічну сумлінну службу. Прозвучало багато теплих слів на адресу полковника міліції, який заслужив повагу та авторитет серед підлеглих та жителів району. Ми переконані, що перебуваючи на заслуженому відпочинку, він і далі користується авторитетом серед колег, буде завжди допомагати тим, хто її потребує. Адже, як кажуть в народі, колишніх міліціонерів не буває.

Адальберт Фозекош, Берегівський РВ УМВС