Виконуючому обов’язки мера Ужгорода Віктору Щадею спалили авто

Підпал було здійснено в Новому районі під вікнами багатоповерхового будинку, в якому мешкає Віктор Щадей.

На місце подій викликана пожежна та міліція. Підпалили авто марки Форд (Фокус), яке виконуючий обов’язки мера Ужгорода придбав у 2013 році.

За його словами, він саме збирався лягати спати, як почув за вікном, що щось спалахнуло. Виглянув у вікно, а це його авто.

Як розповів Віктор Щадей у коментарі http://www.mukachevo.net , о 22.00 він припаркував авто на парковці під будинком. Його підпалили близько 00.08. Попри те, що пожежні прибули на місце подій доволі швидко і вдалося локалізувати вогонь, той знищив фактично повністю передню частину авто.

 

 

 

 

 

 

Відразу ж Віктор Щадей дав покази правоохоронцям, які вже найближчим часом оприлюднять офіційну версію інциденту. У коментарі він заявив, що пов’язує підпал авто з професійною діяльністю на посаді виконуючого обов’язки мера Ужгорода.

Як розповів також Віктор Щадей, це вже друге спалене авто. Першою спалили Ниву ще у 2006 році. Ford Focus білого кольору Віктор Щадей придбав зовсім нещодавно у кредит. Авто застраховане.

Зауважимо, що за останні 3 місяці це вже 2-ий замах на виконуючого обов’язки мера Ужгорода: 4 березня невідомий завдав йому ножове поранення в поясничний відділ.

А у травні 2012 року, ще коли Віктор Щадей займав посаду секретаря Ужгородської міськради, невідомі здійснили напад біля під’їзду його будинку, побивши його ногами до струсу мозку та забоїв.

Нагадаємо, що виконуючим обов’язки мера Ужгорода Віктор Щадей став після резонансної сесії від 24 лютого, на якій було відправлено у відставку мера Ужгорода регіонала Віктора Погорєлова.

http://www.mukachevo.net