В Ужгороді продовжують зникати “залізні коні”

Ужгородські дільничні інспектори міліції оперативно розкрили крадіжку велосипеда, який потерпілий залишив без нагляду – притуливши його до стіни одного з кафе по вулиці Белінського.

Вчора після обідньої пори із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернувся 28-річний житель району про те, що позбувся свого велосипеда «Монтенбайк». Вартість якого становить понад 1000 гривень.

Отримавши інформацію про скоєння злочину дільничні інспектори міліції вжили відповідні заходи та виявили в одному з мікрорайонів міста чоловіка з велосипедом, схожим за описом на викрадений.

На місце прибула слідчо-оперативна группа. Міліціонери встановили, що підозрюваний – 26-річний місцевий житель, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжку. Повернувшись додому, на шлях виправлення чоловік так і не став. На роботу не влаштувався. Щоб «заробити» — згадав старі кримінальні звички. На жаль, за час перебування в тюрмі він так і не переконався, що за кожен протиправний вчинок доводиться розплачуватись, як правило – волею.

У скоєному чоловік зізнався. Викрадений велосипед вилучено. Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкція якої передбачає покарання у вигляді виплати штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виконання виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

 Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС