Закарпатські медики створять свою Громадську раду

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ № 1109 від 20.10.2011, з метою здійснення координації заходів, пов’язаних із забезпеченням проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, що стосуються охорони здоров’я населення, при управлінні охорони здоров’я планується створення Громадської ради з питань охорони здоров’я.

З метою підготовки та проведення установчих зборів Громадської ради з питань охорони здоров’я наказом управління охорони здоров’я від 15.05.2014 № 219-О створена ініціативна група у склад якої включені Брич В.Д., в.о.начальника управління охорони здоров’я, Гончаров В.С, лікар обласного Центру здоров’я, Желізняк М.Й., уповноважений представник Міжнародного комітету захисту прав людини (за згодою), Маркович В.П., начальник головного управління Державної санітарно-епідеміологічної служби Закарпатської області (за згодою), Міцьо Т.В. заступник начальника управління охорони здоров’я, Натуркач Р.П., начальник відділу по роботі з депутатами та постійними комісіями Ужгородської міської ради (за згодою), Сабов І.І., голова Закарпатської обласної організації Товариство Червоного Хреста України (за згодою), Суханова О.В., завідувачка прес-центру обласного Центру здоров’я,Турок В.М., голова обласного комітету профспілок медичних працівників (за згодою), Шаульська Н.Ю., президент Закарпатської обласної громадської організації інвалідів-онкохворих «Амазонки Закарпаття» (за згодою), Шевчук В. А., голова правління благодійної організації «Спільне об’єднання Соціум» (за згодою).

Установчі збори з метою обрання членів, голови, секретаріату Громадської ради тощо заплановано провести у другій декаді червня 2014 року у конференц-залі ОМІАЦ у м. Ужгороді за адресою, пл. Театральна (уточнені дата і час будуть повідомлені додатково)

Для участі в установчих зборах просимо не пізніше 5 червня 2014 року на адресу управління охорони здоров’я ОДА (88008, м. Ужгород, пл. Народна, 4, тел 32562, е-mail:uoz@uoz.org.ua, uozgromadrada@gmail.com) подати заяви на участь в установчих зборах, написані у довільній формі, підписані уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

До заяви необхідно додати:

1. Рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в установчих зборах, посвідчене печаткою (у разі наявності);

2. Біографічну довідку делегованого представника інституту громадянського суспільства;

3. Копії документів, що підтверджують легалізацію інституту
громадянського суспільства;

4. Інформацію про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років.

Відповідальна особа – Суханова О.В., завідувачка прес-центру обласного Центру здоров’я (тел. 03122-32081, 0505369843).

Управління охорони здоров’я