На березі Боржави знайшли небезпечний ящик

У ньому були коктелі Молотова

До чергової частини Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення від Дубрівського сільського голови про те, що ним на березі річки «Боржава» виявлено пляшки із рідиною схожою на бензин. На березі Боржави виявили ящик з коктейлями Молотова

На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група на чолі з т.в.о.начальника Іршавського райвідділу підполковником міліції Мироном Черничко. Як було з»ясовано правоохоронцями, що сільським головою у центрі села Мала Розтока неподалік пам»ятника «Невідомому солдату» у кущах на березі річки ним виявлено пластмасовий ящик у якому знаходилось 8 пляшок з під пива. Дані пляшки привернули увагу сільського голови тим, що вони заповнені невідомою речовиною із запахом схожим на бензин і зачинені тканиною. Іршавськими правоохоронцями ящик із пляшками було вилучено і направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області.

Як прокоментував, т.в.о.начальника Іршавського райвідділу підполковник міліції Мирон Черничко, що даний факт внесено до Єдиного обліку, проводиться перевірка, розшукуються особи, які можуть бути причетними до даної знахідки.

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС