Хто і скільки сплатив до бюджету Берегівщини?

Найбільше надходжень сплатили фізичні особи.

За січень-квітень 2014 року місцевий бюджет Берегівщини поповнився на понад 21 млн. грн.

Найбільшу частку надходжень до місцевого бюджету становить податок на доходи фізичних осіб – 70,6 відсотків. Майже 15 млн. грн. податку сплатили фізичні особи із зарплати, підприємницьких доходів, доходів від продажу рухомого та нерухомого майна та спадщини.

Друге місце в наповненні місцевої скарбниці займає єдиний податок. Надходження склали біля 3 млн. грн. Юридичними особами сплачено 614,4 тис. грн. єдиного податку, що на 137,8 тис. грн. більше відповідного періоду минулого року., фізичними особами-підприємцями – понад 2 млн. грн., що на 237,7 тис. грн. більше минулорічних надходжень.

Від власників земельних ділянок та землекористувачів за січень-квітень 2014 року надійшло плати за землю понад 1,7 млн. грн. (з фізичних осіб – 137,9 тис. грн.; з юридичних осіб – 1 млн. 586,8 тис. грн.).– Берегівська ОДПІ ГУ Міндоходів у Закарпатській області вдячна платникам податків за співпрацю. Збільшення надходжень до бюджетів стало можливим завдяки підвищенню якості податкового сервісу, спрощенню процедур адміністрування податків, зменшенню витрат робочого часу підприємців на документообіг та створенню більш зручних умов для ведення бізнесу, – зазначив начальник Берегівської ОДПІ Василь Пацкан.
За матеріалами Берегівської ОДПІГоловного управління Міндоходів у Закарпатській області