Про що Лунченко говорив з головами виборчих комісій

21 травня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко провів робочу нараду з головами ОВК. На зустрічі також був присутній в. о. начальника УМВС України в Закарпатській області Сергій Шаранич.

Учасники зустрічі обговорили питання забезпечення правопорядку під час проведення виборів, доступ усіх громадян до волевиявлення, унеможливлення провокацій та зриву виборчого процесу.
Як повідомили представники ОВК, на сьогодні серйозних проблем із підготовкою до проведення виборів не виникає. У всіх округах члени комісій співпрацюють із відповідними органами задля того, щоб провести вибори прозоро, з дотриманням усіх вимог законодавства.

– У день виборів на дільницях області працюватимуть 1700 правоохоронців, – повідомив Сергій Шаранич. – Також створені спеціальні групи, які, у разі необхідності, виїжджатимуть на дільниці.

– На голів ОВК сьогодні покладена велика відповідальність. Необхідно організувати виборчий процес таким чином, щоб у жодному разі не допустити випадки підкупу, адміністративного тиску, зриву голосування, – звернувся до присутніх Валерій Лунченко. – Вибори мають пройти відповідно до всіх вимог законодавства, ніщо не повинно завадити громадянам України обрати Президента демократичним шляхом.

Прес-центр ОДА