Дтп поблизу Мукачева: 4 потерпілих, серед них – півторарічна дитина

У дитини діагностували закриту черепно-мозкову травму й струс головного мозку.

У Мукачівський міськвідділ міліції по телефону “102” надійшло повідомлення від мешканця смт.Чинадієво, який повідомив про те, що на автодорозі “Київ-Чоп” біля с.Обава Мукачівського району трапилась ДТП за участю двох автомобілів із потерпілими.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події встановлено, що водій автомобіля “Чері Емігрант”, 21-річний мешканець м.Мукачево, здійснюючи поворот ліворуч в с.Обаву, не надав перевагу в русі зустрічному автомобілю марки “Мерседес” на транзитних номерах Німеччини, за кермом якого перебував 43-річний мешканець Ужгорода. В машині також перебувала його дружина та їхня півторарічна донечка. В результаті ДТП в лікарні опинилися всі четверо учасників аварії.

У водія «Чері» лікарі діагностували черепно-мозкову травму, забій головного мозку та шийного відділу хребта. У водія «Мерседеса» – забій грудної клітки та шиї, в його дружини – забій колінного суглоба та грудної клітки. Найгірше, що ушкоджень зазнала й дитина, в неї лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму й струс головного мозку. Експертиза засвідчила, що обидва водії були тверезі. Їхні автомобілі доставлено на спецмайданчик Мукачівського МВ УМВС. Обставини автопригоди з′ясовують правоохоронці.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області