На Тячівщині проживають три сім’ї біженців з Криму та Луганська

Наразі, питанням освоєння біженців переймається районна влада.

Днями під головуванням заступника голови районної державної адміністрації Василя Каганця проведено планове засідання робочої групи з вирішення проблемних питань, пов’язаних із проживанням на території Тячівщини переселенців із Криму та Луганська.

Відбулось засідання за участі керівника апарату державної адміністрації Дмитра Онуфрія, начальника управління економічного розвитку і торгівлі Богдана Макусійя, заступника начальника Тячівського управління соціального захисту населення Любові Дудлаи, директора Тячівського районного центру зайнятості Василя Кушілки та інших керівників окремих структурних підрозділів райдержадміністрації.

Присутніми обговорено питання, що стосуються здійснення передбачених чинним законодавством України пенсійних та соціальних виплат, допомог, компенсацій, надання послуг задля належного рівня соціального захисту і підтримки громадян, які були змушені покинути рідні домівки через складну суспільно-політичну ситуацію в регіонах.

На сьогоднішній день на Тячівщині поселилась 1 сім’я біженців із Криму та 2 сім’ї з Луганська. Питання, з якими вони звертаються по допомогу до влади, тримаються на контролі та вирішуються відповідними структурними підрозділами райдержадміністрації, службами, установами та організацями району, в межах своїх повноважень.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації