Жителі іршавського села не можуть дочекатися ремонту доріг

Коли чекати ремонту дороги до села Собатин, що на Іршавщині, ніхто не може сказати. Наразі “ямкують” дорожники у райцентрі, а розбита вщент дорога до села найближчим часом під ремонт не підпадає.

Поточний ямковий ремонт доріг, котрий мав бути зроблений традиційно весною, до цього часу остаточно не завершився на бічних вулицях. У Іршаві «поямкували» кілька комунальних доріг, (Тітова, Севастянова, Фединця, Поштова, Набережна, Робоча та ін.).

У п’ятницю, минулого тижня, міські господарники залатали дорогу по вулиці Б.Хмельницького до перехрестя із вул.Локоти, частково пров.Шевченка, (біля стоматполіклініки), вул.Шкільну.

Паралельно, в останній час проводили поточний ямковий ремонт і дорожники. Латали ями способом просочування (смола та щебінь) на дорогах по вул.Севастьянова, Тітова.

У підсумку – все ще лишають не відремонтованими дорожні полотна по вул.М.Рильського, Українській, Чапаєва, під’їзні шляхи до Іршавського РБК і міського парку. Чи будуть «празники» на цих вулицях наразі невідомо, позаяк оплатити роботу або асфальтобетон на даний час, варіантів немає.

Окрема чимала проблема – дорога до с.Собатин. Жителі села зверталися із проханням провести бодай якийсь ремонт до престольного свята – 29 травня, проте асфальтобетону від облавтодору і до сьогодні міськвиконком так і не дочекався. Позитивних змін у найближчий час ніхто й не прогнозує.

Дорожнє полотно до Собатина просто в жахливому стані, місцями воно повністю розбите по всій ширині. Щоб зберегти дорогу її просто необхідно залатати. При відсутності потрібних матеріалів для цього знайшли тимчасове альтернативне рішення. Як матеріал використовують залишки асфальтобетону отриманого від фрезування доріг, його змішують із смолою та засипають ями, а після «укатують». Чи на довго вистачить такого «ямкування» ніхто не відповість, але поки що лише таким чином можливо уберегти дорогу від подальшого руйнування.

Іршавська міська рада