Юні екологи вчилися охороняти довкілля

Зі станом карпатської річки школярі мали можливість познайомитись особисто, побувавши на березі та побачивши все наочно.

Недавно працівники відділу екологічної освіти національного природного парку «Синевир» організували та провели з учнями Синевирської початкової школи (ур. Кривий) еколого-освітній захід, присвячений до Міжнародного дня біологічного різноманіття.

Проходило заняття на березі річки Тереблі, адже саме тут школярі на власні очі мали можливість побачити її сучасний стан та визначити найболючіші проблеми. Після короткої лекції про те, яку роль відіграють водойми в житті тварин і рослин, та чому так важливо їх охороняти, юні екологи активно долучилися до бесіди на тему «Вода – задля життя».

Цікавим заняттям, до якого охоче проявили бажання учасники заходу, – участь в тематичних екологічних іграх. Вони із задоволенням виконували різні вправи, відповідали на запитання, висловлювали свої думки. Кожний усвідомив, що вода – це основа життя і здоров’я, а дбати про її чистоту – справа кожного з нас.

НПП “Синевир”