Громадська рада міндоходів засідала на Закарпатті

Працювати у злагодженому робочому ритмі та довірі. Саме такий принцип у своїй роботі обирала Громадська рада при ГУ Міндоходів у Закарпатській області, яка сьогодні, 4 червня, провела чергове засідання.

На засіданні розглянуто низку важливих питань. Зокрема, Громадська рада підбила підсумки справ із вирішення заяв суб’єктів, які були заслухані на попередніх засіданнях, розглянула нові заяви від суб’єктів господарювання. Також учасники обговорили проект змін до Конституції України щодо децентралізації державної влади та питання автономного преференційного торгового режиму ЄС для України.

Колектив Громадської ради відмітив прагнення нашої держави до подальшого розвитку у складі Євросоюзу, зокрема, необхідність орієнтуватися на європейський досвід і працювати спільно у напрямі удосконалення податкового та митного законодавства. Саме тому забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю органів виконавчої влади, налагодження ефективної взаємодії з громадськістю, врахування думки громадян під час формування та реалізації державної політики – один з основних пріоритетів, що ставить перед собою Громадська рада, яка функціонує при ГУ Міндоходів в Закарпатській області.

Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області