Ревінь покращує роботу шлунка, нирок і кишківника

Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ»

Ревінь покращує роботу шлунка, нирок і кишківника

Ревінь – рослина, черешки якої вважаються дуже цінними і смачними. Але сьогодні ревінь займає гідне місце не тільки в переліку кулінарних продуктів, але й лікарських рослин. У чому його користь для здоров’я?

Нові тарифи на електроенергію

Національна комісія регулювання енергетики підвищила вартість електроенергії для населення на 10-40% з 1 червня. Максимальне зростання тарифів на електроенергію, що відпускається населенню, передбачається тільки для споживачів, які споживають понад 800 кВт-година на місяць

Винахідник замінив газ сонячною енергією

Винахідник з Івано-Франківська Володимир Іванов знає, як замінити дорогий газ на безкоштовне сонце. Чоловік змайстрував та встановив на даху своєї домівки теплову станцію.

Які дезодоранти небезпечні для здоров’я

Не важливо, який саме дезодорант, куплений у звичайному магазині, ви використовуєте – можете не сумніватися, що кожен день ви наносите на свою шкіру небезпечний хімічний склад, здатний викликати ослаблення імунітету, мігрені і навіть стати причиною раку грудей

Найкращі рецепти з ревеню

Приготуйте смачний пиріг, запіканку, желе, мармелад і кисіль

Ногу звело або Коротко про судоми

Вам доводилося відчувати на собі напади судом, коли несподівано зводить кінцівку? Давайте почнемо з визначення самого поняття – «судоми». Це – моментальні мимовільні скорочення м`язів, які можуть турбувати кожного з нас, найчастіше виникають після сну.

Квітник у червні

Догляд за декоративними рослинами, як і зазвичай, складається з видалення бур’янів, поливів, підживлення, розпушування ґрунту. Добрива можна застосовувати як органічні, так і спеціальні квіткові.

Свіжий номер уже в продажу!

Передплатний індекс: 91145.

Передплачуйте та читайте газету «ПОРАДИ»!

http://zakarpatpost.com/