Читайте у новому номері газети «НЕДІЛЯ»

Гасіть світло! Платимо за електроенергію за новими тарифами

Із 1 червня зросли тарифи на електроенергію для населення. Найбільше платитимуть ті, хто споживає понад 800 кВт/год. електроенергії на місяць

Після 23 години – сухий закон

Ужгородцям заборонять купувати випивку вночі

Шукаєте рідних? Допоможе Червоний Хрест

Одним із завдань Товариства Червоного Хреста й Червоного Півмісяця є допомога у відновленні сімейних зв’язків для осіб, які, знаходячись в Україні, втратили зв’язок зі своїми рідними внаслідок Другої світової війни, збройних конфліктів та екстремальних ситуацій у світі, стихійних чи техногенних лих.

У неділю – Трійця

Зелені свята – традиційне свято закарпатців, яке пов’язане зі створенням світу. Вважається, що в цей день Бог створив Землю і засіяв її зеленню. Трійцю ще прийнято називати П’ятидесятницею (бо святкується на 50 день після Великодня).

Київ дасть угорцям Закарпаття «регіональну мову», але в жодному разі не автономію

Офіційний Київ готовий закріпити права мов національних меншин, але вважає, що питання про створення автономії «не стоїть на порядку денному»

У Берегові міліція ліквідувала підпільний гральний заклад

Днями надійшла інформація про те, що у місті невідомі особи організували діяльність ігрового закладу, де надають послуги у сфері грального бізнесу на ігрових апаратах з можливістю отримання виграшу.

Умови прийому до вузів

Міністерство освіти і науки затвердило зміни до умов прийому до вищих навчальних закладів у 2014 році

Ласло Пушкаш: «Мене називали сином «ворога народу»

Відомий священик і художник – про Ужгород 1950-1960-х років

Любов до випивки передається у спадок

Люди, від народження більш чутливі до позитивного ефекту прийому алкоголю, перебувають у групі підвищеного ризику щодо розвитку алкогольної залежності, попереджають експерти.

Іван Сабов. Родинний портрет з жалобною стрічкою

Днями минуло 40 днів, як пішов у небуття легендарний для пострадянського простору начальник райвідділу, полковник Іван Сабов. Офіційно його легендарність полягає у тому, що він більше 20 років очолював найскладніший структурний міліцейський підрозділ – районний відділ
Свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» уже в продажу!

Купуйте у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

Передплатний індекс газети — 09658.

http://zakarpatpost.com/