Нумерологи пророкують успіх Порошенку і розквіт України в 2017 році

Експерти з чисел вважають, що дата народження Порошенка і дата його інавгурації мають спільне магічне число.

Нумерологи переконані, що кращого дня для інавгурації Петра Порошенка й бути не могло, йдеться в сюжеті ТСН. Експерти кажуть, що дата народження нового президента і дата інавгурації мають спільне магічне число 258, а такі збіги, за їхніми словами, величезна рідкість.

Наприклад, нумеролог і біоенергетик Людмила, коли порівнює дату народження Петра Порошенка та дату його інавгурації – не вірить власним очам. “Таких збігів не буває. 258 тут і 258 там. Я вперше за 20 років у нумерології бачу такий збіг. Це дивовижно”, – говорить Людмила.

За її словами, двійка означає гнучкість, що дозволить Порошенкові бути хорошим дипломатом. П’ятірка свідчить про те, що Петро Олексійович досить часто ризикуватиме. Найбільш багатообіцяюча в особистому числі Порошенка – вісімка. “Це фінансова сторона. І я думаю, коли Порошенко стане президентом офіційно, до нас звідусіль посиплеться фінансова допомога”, – наголошує експерт.

Успішність президента на його шляху бачить й інша нумеролог-психолог. Крім того вона прогнозує Україні розквіт на 2017 рік. “Все добре в нього. Дай Бог, щоб він все правильно зробив, і тоді у 2017 році ми спостерігатимемо розквіт України”, – говорить експерт. Проте, інших фахівців, які знаються на числах, непокоять деякі дані.

Наприклад, за словами Галини Ганджи, дві трійки в даті народження Порошенка свідчать про те, що людина хоче все й одразу.

“В народі його знають, як жадібну й накопичувальну людину. Головне, щоб він не пішов у накопичування для себе. Він може в один момент зосередитись на собі, бо відчуття боргу в нього немає”, – констатує експерт.

А от народний цілитель Юрій Козлов радить новому президенту зосередитись на здоров’ї, бо за його словами, у Порошенка його вистачає.

Проте, опитані ТСН експерти погоджуються з тим, що Україна зробила правильний вибір. Наступні калька років, на їхню думку, для України будуть вирішальними.

http://tsn.ua