Чиновники ужгородщини ходили на екскурсію

Учасники наради спочатку відвідали винний погреб у Середньому, а потім приступили до обговорення питань.

Під керівництвом керівника райдержадміністрації Марії Коваль-Мазюти в селищі Середнє відбулася виїзна нарада з головами місцевих рад району.

Участь у нараді взяли перший заступник голови Олександр Роман, керівник апарату – Михайло Піган та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації. Серед запрошених були також начальник Ужгородської об’єднаної державної податкової інспекції Тарас Триндяк, начальник філії Ужгородської дорожньо-експлуатаційної дільниці Михайло Семенюк та начальник Ужгородського райавтодору Богдан Щербан.

Перед початком наради директор АПФ «Леанка» Юрій Шестаков членам та запрошеним дійства провів екскурсію винними підвалами, де останні почули історію про видатну архітектурну пам’ятку.

Після завершення екскурсії приступили до обговорення питань порядку денного виїзної наради. Говорили про ремонт доріг місцевого значення, пасажирські перевезення на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території району, оплату праці за судійство під час футбольних матчів в рамках чемпіонату району з футболу та про видалення зелених насаджень на території сільських рад, які можуть спричинити виникненню аварійних ситуацій. Сільські голови мали змогу обмінятися спільними думками, а також поділитися своїми проблемними та актуальними проблемами.

Ужгородська РДА