Як живеться довогожителям Тячівщини?

Їх у районі мешкає 289.

9 з них нещодавно відсвяткували ювілеї, пише газета “Фест”.Нелегка доля випала старожилам Тячівщини Юрію Петровцію із Тересви, Михайлу Гашпару з Нересниці, Василю Боднару з Ганичів.

У далекому 1939 році довелося стояти у січових лавах і йти проти військових орд мадярських гонведів. Нині вони щасливі, що живуть у вільній українській державі.

Берегинями сімейного затишку були столітні довгожительки Оксана Цонинець із Углі та Олена Влад із Нижньої Апші, яких вітають із іменинами сини, доньки, внуки, правнуки, рідні та друзі. На життєвому календарі виокремилися 95-літні ювілеї для Івана Філіпа з Глибокого Потока, чумалівця Івана Петяника, тячівця Петра Селіванова, тернівчанки Марії Довбак, солотвинки Одарки Бережник, Василини Свинець із Грушова, Гафії Мацоли із Тарасівки.

Також нещодавно своє 90-ліття у дружньому родинному колі відзначили Микола Туцканюк із Тересви, Галина Величко з Вонігова, новобарівка Олена Матяш, Юлина Стойко з Руського Поля, Марія Бокоч з Углі, Федір Бенко з Дубового, краснянець Юрій Сойма. А брат Петро та сестра Надія Шобеї із Великої Угольки розділили 170 життєвих років – вони близнята, на кожну по 85 літ.

Як інформує начальник управління реєстрації актів цивільного стану Тячівської РДА Антоніна Руснак, нині у районі мешкає найбільше старожилів – 289.

Tyachiv.com.ua