Закарпатка зарізала свого співмешканця

Жахливий випадок стався на Берегівщині.

Вечірньої пори посеред минулого тижня, в чергову частину Берегівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від завідуючої амбулаторії села Гут про те, що нею здійснено виїзд до будинку на вул.Зріні, де на сходах перед будівлею констатовано смерть 38- річного місцевого жителя.

На місце злочину прибула слідчо-оперативна група на чолі з очільникомБерегівської міліції М.Курицею та мобільна криміналістична лабораторія НДЕКЦ УМВС області. Під час огляду місця події правоохоронці знайшли схований кухонний ніж, який було вилучено.Як встановили правоохоронці, ввечері в родині виник конфлікт. Під час сімейної сварки 42-річна жінка, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, умисно нанесла удар кухонним ножем в грудну клітину своєму співмешканцю, який ще зміг зробити декілька кроків та впав на терасі перед входом до свого помешкання. Тілесні ушкодження були не сумісні з життям.

Керівник Берегівського РВ УМВС підполковник міліції Микола Куриця зазначив, що дана подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань. Затриманій жінці оголосили про підозру в скоєнні кримінального правопорушення за ознаками злочину, передбаченого ст.115 ч.1 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство). Наразі затримана перебуває в ізоляторі тимчасового тримання райвідділу міліції. Проводиться досудове розслідування по з’ясуванню обставин і вирішується питання щодо арешту підозрюваної.

 Адальберт Фозекош, Берегівський РВ УМВС