Мукачівських залізничників нагородили

Локомотивне депо Мукачева отримало нагороду за хорошу охорону праці.

У Львові перший заступник начальника Головного управління охорони і організації праці Укрзалізниці Віктор Митрофанов вручив начальникові Львівської залізниці Богдану Піху найвищу відзнаку за перемогу у конкурсі з охорони праці серед залізниць України за підсумками 2013 року.

Окрім найвищого «загальнокомандного» місця Віктор Митрофанов вручив нагороди підрозділам та підприємствам магістралі. Так, за здобуття другого місця нагородили Львівську дирекцію залізничних перевезень, локомотивне депо Мукачеве, ремонтне вагонне депо Дрогобич та господарську службу Львівської залізниці.

«Я не можу не відзначити, що нагороду у нашому конкурсі цього року вперше за історію існування Укрзалізниці отримала господарська служба. І одразу таку високу. Сподіваюся, що вже наступного року усі нагороджені зможуть ще краще спрацювати і піднятися на вищу сходинку цього п’єдесталу”, — сказав Віктор Митрофанов.

Також свої відзнаки отримали бронзові призери конкурсу – Львівська дистанція колії, вокзал станції Львів та Стрийський вагоноремонтний завод.

Приймаючи почесну нагороду, начальник Львівської залізниці Богдан Піх розповів, що залізничники щоденно і неухильно дотримуються правил роботи на залізниці, для цього кожне підприємство чи підрозділ мають у своєму штаті відповідальну особу, а за потреби відділ з кількох осіб.

«Ми жорстко стежимо за виконанням усіх інструкцій і правил, у разі виявлення порушень працівник отримує належну оцінку своїм діям, аж до звільнення з роботи. Послаблень і розхолодження у питаннях охорони праці на залізниці бути не може», — наголосив Богдан Піх.

Працівники служби охорони праці Львівської залізниці відразу ж отримали завдання ще активніше готуватися до наступного конкурсу, аби уже у 2014 році підтвердити свої перемоги та продемонструвати роботу Львівської магістралі через ще ширший спектр профілактичних, навчальних та практичних заходів у сфері охорони праці.

Прес-центр Львівської залізниці