Поблизу Рахова зведуть монумент єдності

Три камені з найвіддаленіших куточків Європи привезуть на Закарпаття, щоб виготовити символічний монумент.

Немає сумнівів у тому, що справедливість та правда на стороні нашого багатонаціонального народу, у тому числі і історична правда. Донести саме цю думку до серця кожного пересічного європейця буде намагатися наша експедиція «Wheels of Hope and Gratitude».

Три потужних мотоцикли пронесуть український прапор та щирість нашого народу через 28 країн Європи. Ми подолаємо шлях у 25 тисяч кілометрів, проїдемо через більш ніж 400 міст Європи, побуваємо на мисі Нордкап, мисі Рока та мисі Таріфе, відвідаємо Європарламенті в Брюсселі та побуваємо у Папи Римського у Ватикані. Найвіддаленіші куточки Європи та Великої Британії зможуть відчути духовність та миролюбність нашого народу. Ми зустрінемося з багатьма українцями, які мешкають у Європі. Наш прапор отримають тисячі мешканців європейських мегаполісів та маленьких містечок. Тисячі сувенірів та подарунків ми подаруємо усім бажаючим людям по усьому маршруту нашої експедиції.

В рамках експедиції буде відзнято 12 телевізійних сюжетів, кожний по пів години часу, які будуть транслюватися на одному з комерційному телеканалі України. Ведуться перемовини щодо інформаційної підтримки ЗМІ та інтернетпорталів. В кожній країні ми будемо мати зустрічі з представниками українських діаспор. Також, в рамках експедиції ми проведемо такі проекти:

1. Конкурс дитячого малюнку «Україна за мир!»

Наші маленькі таланти, зі всією дитячою щирістю відтворять на своїх малюнках Україну такою, якою вони міркують та прагнуть бачити сьогодні і в майбутньому. Кращі роботи ми залишимо на пам’ять Св. Миколаю, Йоулупуккі та Св. Франціску.

2. «Від центру Європи до її окраїн!»

З географічного центру Європи, що розташований поруч з містом Рахів, в мальовничих Карпатах, ми візьмемо три камені, які будуть доправлені нашою експедицією до мису Нордкап, мису Рока та мису Таріфа (відповідно сама північна, західна та південна точка Європи). Звідти на Україну ми візьмемо по одному каменю, з яких потім буде виготовлений монумент в географічному центрі Європи. Цим проектом ми намагатимемося зробити плідну роботу в таких напрямках, як:

– формування національної самосвідомості українців;
– шанобливе ставлення до власної історії, її видатних постатей, повага до пам’ятників історії, архітектури та культури;
– увага до історичного минулого свого народу, розкриття усіх сторінок великої історії нашої держави – України.

Це саме ті речі, в яких є нагальна потреба багатьох українців, і саме це ті речі, які ми будемо намагатися донести до серця кожного українського та європейського глядача у нашому телевізійному, історично-культурному проекті. Проект вже має підтримку міністерства культури України та УПЦ. Ми пропонуємо долучитися до даного проекту, як компанію, яка є успішною на теренах України та поза її межами. В проекті прийме участь не менш 12 осіб та 5 транспортних засобів.

Ми готові розглянути любі ваші пропозиції стосовно вашої участі у проекті. Не втрачайте унікальну можливість донести своє добре ім’я до Європейської спільноти, та свою патріотичну позицію до пересічних українців.

www.kmamk.com