Як закарпатським випускникам стати міліціонерами?

Про це розповіли ужгородській молоді.

Щоб юнаки і дівчата дізналися про переваги навчання у вищих навчальних закладах системи органів внутрішніх справ України таотримати інформацію про особливості та умови вступу до них.

Ця зустріч була спрямована на популяризацію роботи міліції, створення позитивного іміджу, посилення інтересу до професії серед молоді.

З самого початку представником сектору кадрового забезпечення Ужгородського міськвідділу міліції була надана детальна інформаціястосовно того, як можна здобути професію правоохоронця – які вимогиставить держава до кандидатів, яка потрібна освіта і де її можна отримати.

Були надані адреси та контактні телефони, куди кожен бажаючий може звернутися за інформацією, консультацією та допомогою в оформленнінеобхідних документів. Юнацтво слухало про переваги навчання унавчальних закладах системи МВС, про обов’язок та відповідальність, яківимагає від людини професія міліціонера.

Шановні випускники шкіл та інших навчальних закладів м. Ужгорода, а такожрайонів нашого краю! Ужгородський міськвідділ міліції здійснює відбіркандидатів для вступу у 2014 році (денна форма навчання) до вищихнавчальних закладів системи МВС України з числа випускниківзагальноосвітніх закладів міста та військових частин. Після закінчення навчального закладу, випускники працевлаштовуються в міськвідділі міліції.

Зазначимо, що кандидати мають можливість навчатися в таких відомчихвузах Міністерства внутрішніх справ: Національна академія внутрішніх справ (м. Кив), Львівський державний університет внутрішніх справ (м. Львів),Харківський національний університет внутрішніх справ (м. Харків), Академія внутрішніх військ (м. Київ), Національний університет «Одеська юридичнаакадемія» (м. Одеса), Національний університет «Юридична академія Україниім. Я.Мудрого» (м. Харків), Одеський державний університет внутрішніх справ (м. Одеса).

Молоді люди, які прагнуть здобути вищу юридичну освіту та пов’язати свою долю зі службою в міліції, можуть отримати більш детальну інформацію у секторі кадрового забезпечення Ужгородського міського відділу міліції заадресою: м.Ужгород, вул. Гагаріна, 10 “а” (каб. № 8, 12 – сектор кадрового забезпечення).

 Діана ДОРОГІЙ,Ужгородський МВ УМВС