В Ужгороді на “Карпатські читання” зберуться провідні неврологи та нейрохірурги

В Ужгороді 19-21 червня пройде науково – освітній проект для фахівців – Школа клінічних нейронаук «Карпатські читання».

Низку заходів проводитиме і Українська асоціація боротьби з інсультом разом з Ужгородський національним університетом та Закарпатським обласним центром неврології та нейрохірургії в рамках освітньої програми «Стоп – інсульт».

Вже 8 років поспіль неврологи та нейрохірурги із майже всіх регіонів України, які не втомилися шукати відповіді на актуальніші питання сучасної неврологічної науки і бажають професійного спілкування, збираються в Ужгороді на неврологічні зустрічі «без краваток».

Школа клінічних нейронаук «Карпатські читання» – одна з найцікавіших і важливих медичних подій Західного регіону. Медична преса, фахові видання широко висвітлюють цю подію на шпальтах своїх друкованих видань та в Інтернет просторі.

Кожний рік в рамках заходу проводяться тематичні засідання: школа доказової медицини, школа реабілітації, школа об’єктивної неврології, фахові освітні лекторії та наукові семінари. Мультидисциплінарні та міждисциплінарні формати збагачують професійний досвід фахівців і відповідають сучасним європейським принципам безперервної фахової медичної освіти.

https://zakarpatpost.net