Рахівські міліціонери вийшли на стадіон

Там вони показали свою фізичну підготовку.

Важливою складовою професійної діяльності працівників органів внутрішніх справ є вогнева та фізична підготовка.

Робота в органах МВС пов’язана із захистом прав, життя та здоров’я громадян, але часто працівники міліції піддаються впливу небезпечних факторів від злочинних посягань. Тому в Рахівському райвідділі міліції систематично проводяться практичні та теоретичні заняття з правової, фізичної, вогневої підготовки, що дає змогу правоохоронцям професійно виконувати службові обов’язки.

Днями особовий склад Рахівського РВ УМВС здавав заліки. Перевіряли міліціонерів на знання вимог Закону України «Про міліцію» та інших нормативних актів, які регламентують службову діяльність правоохоронців.

Далі працівники райвідділу здавали заліки з підтягування та бігу, а після перевірки фізичної підготовки – вдосконалювали навички у стрільбі з табельної зброї. Очільник Рахівського райвідділу міліції зауважив, що більшість його колег продемонстрували позитивні результати. Та щоб вміло виконувати обов’язки, правоохоронці повинні постійно підвищувати свій професійний рівень. Особливо сьогодні, в зв’язку з трагічними подіями на Сході України, вони повинні бути готові до захисту Вітчизни.

Інформація Рахівського РВ УМВС