Хто стане кращим фахівцем у бухгалтерії?

17 червня у прес-центрі газети «НЕДІЛЯ» голова осередку «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» у Закарпатській області Любов Сег зустрілася із журналістами обласних ЗМІ.

Тема зустрічі – відкриття 2-го Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України». У період з 20 червня до 31 жовтня у форматі on-line рейтингу на сайті www.ua-award.org проводитиметься «Всеукраїнський конкурс «Кращий бухгалтер України».

На запитання журналістів, як пройшов 1-й конкурс, Любов Сег розповіла, що досвід проведення минулого конкурсу показав не тільки актуальність такої акції, але і його велику затребуваність. Учасники підтвердили і підвищили, як свій професійний рівень, так і рівень своїх компаній.

Журналісти цікавилися, що нового відбудеться, і хто братиме участь, на що Любов Юріївна повідомила, що завдяки робочій групі із 400 бухгалтерів та власників (директорів) бізнесу створені додаткові сервіси: інформаційний майданчик із відкритим доступом для учасників, що пройшли 1-й тур конкурсу, на якому будуть представлені успішні приклади більше 5000 бухгалтерів із роботи з контролюючими органами, створення звітності для інвестицій, взаємодії з маркетинговими службами та постачальниками, СМС-голосування, під час якого колеги і друзі зможуть підтримати учасника.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У 2-му Всеукраїнському конкурсі «Кращий бухгалтер України» можуть взяти участь усі бажаючі, практикуючі бухгалтери, незалежно від стажу та місця роботи. Для цього потрібно зареєструватися на сайті www.ua-award.org

У журі другого і третього етапу увійдуть представники державних органів – Міністерства фінансів, Міністерства доходів і зборів, Державного казначейства; власники та директори підприємств, фахівці в галузі фінансів та бухгалтерського обліку з різних країн Світу і переможці конкурсу «Кращий бухгалтер України 2013».

Конкурс проводитиметься за підтримки Міністерства фінансів України.

Оксана ОСТРОВЕРХ

http://nedilya.net