В Ужгороді “працював” вибагливий крадій

Обікрав дві машини, але здобич з другої викинув неподалік.

Днями до Ужгородського райвідділу міліції по телефону звернувся чоловік, який повідомив, що в районі ринку «Краснодонців» невідома особа обікрала два автомобілі. На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка здійснила огляд місця події та поспілкувалася з потерпілими.

Як виявилося, до однієї машини злочинець проник розбивши скло задніх лівих дверцят, викравши з авто чоловічий шкіряний портфель в якому знаходився дозвіл на право носіння та зберігання спеціального засобу.

Щодо другої машини, то тут крадієві не склало жодних зусиль заволодіти жіночою сумочкою з фотоапаратом, оскільки власники авто залишили вікна відчиненими. Напевно кмітливого крадія не задовольнила «здобич», оскільки саме цю сумочку з фотоапаратом правоохоронці знайшли покинутою недалеко від місця скоєння злочину.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів, працівникам карного розшуку Ужгородського райвідділу міліції вдалося в найкоротший строк встановити особу злочинця. Ним виявився 33 річний, раніше судимий за розбійний напад, громадянин України.

Свої дії крадій аргументує тим, що звільнившись з місць позбавлення волі іншого способу заробити на життя він не знайшов. Наразі кримінальне провадження з обвинувальним актом направлено до суду. Підозрюваного судитимуть за вчинення дій, передбачених ч.1 та 2 ст.185 КК України (Крадіжка).

Ганна Дан, Ужгородський РВ УМВС