Колорадський жук боїться тополі

Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ»

 Буряк врятує від спеки

Найчастіше саме у спеку виникають різноманітні порушення діяльності серцево-судинної системи. У такому разі здійснити профілактику цих порушень або навіть виправити їх допоможе звичайний буряк

 Колорадський жук боїться тополі

Не застосовуйте тільки якийсь один препарат – колорадський жук досить швидко звикає до нього і виробляє імунітет

 Фарби для волосся містять канцерогенні сполуки

Перукарі, які використовують стійкі барвники або роблять перманент, мають у крові високу концентрацію канцерогенів.

 Карпати кишать зміями

Із приходом літньої спеки у Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях  люди все частіше стають жертвами зміїних укусів. Інформація про це надходить чи не щодня. Мабуть, цьогорічна статистика може бути значно вищою, ніж минулорічна.

 Мешканці Солотвина не хочуть переселятися у Тереблю

Щоб переселити людей із зони техногенної катастрофи у Солотвині, закарпатській владі потрібно буде півроку-рік часу. Нове селище Теребля вже збудували, на зведення осель витратили сто мільйонів гривень, та мешканці неохоче туди переселяються.

 Як правильно носити каблучки

Мало хто знає, як носіння обручок може впливати на долю. Як це відбувається – читай далі

 ЯК ЛЕГКО ОЧИСТИТИ КИЛИМ

Щоб скоротити витрати на засоби для миття килимів, які нам пропонують купити в магазинах, давайте зробимо засіб для миття килимів самі.

 «Ветеран праці»: як ним стати і що це дасть

Ветеранами праці визнаються громадяни, які працювали на підприємствах, в установах, організаціях, об’єднаннях громадян, фізичних осіб, які мають стаж роботи 40 років – для чоловіків і 35 років – для жінок та вийшли на пенсію.

Мити овочі і фрукти – справжня наука Зараження або отруєння людини може відбутися не тільки від зіпсованого плоду, але й від погано вимитого. Як же діяти, аби не нашкодити здоров’ю? Про це ми розпитали фахового гігієніста – кандидата медичних наук Світлану ЗУБ

 Рис: як готувати та з чим їсти?

Далеко не кожна господиня знає, як правильно варити рис. Існує дуже багато способів приготування цієї страви. Все залежить від того, яку саме страву ви бажаєте отримати в результаті. Давайте дізнаємося секрети приготування смачного злаку.

Свіжий номер уже в продажу!

Передплатний індекс: 91145.

Передплачуйте та читайте газету «ПОРАДИ» по всій Україні!!!

http://zakarpatpost.com/