Державних службовців Закарпаття нагородили

Грамотами та грошовими преміями були удостоєні працівники структурних підрозділів РДА та ОДА.

У понеділок, 23 червня, з нагоди Дня державного службовця у Закарпатській облдержадміністрації урочисто вітали найкращих чиновників.

Вітаючи колег зі святом, перший заступник голови ОДА Андрій Сербайло зауважив, що кожен присутній приймав присягу чесно виконувати свої обов’язки, вірно служити громаді та гідно нести державну службу в органах. Саме на державних службовців покладено відповідальне завдання – забезпечувати практичне виконання в органах та установах функцій і завдань держави. Тому кожний держслужбовець повинен свідомо обирати шлях служіння народу.

«Приємно, що переважна більшість саме таких відповідальних та компетентних людей працює на Закарпатті», – підкреслив Андрій Андрійович. Він також побажав усім держслужбовцям краю миру, злагоди в родинному колі, наснаги та здоров’я.

Тож, за високий професіоналізм, сумлінну працю в органах державної виконавчої влади та з нагоди відзначення професійного свята, розпорядженням голови ОДА Валерія Лунченка нагороджено переможців І та ІІ турів Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».

Відтак переможцями ІІ туру Конкурсу стали серед учасників

з числа керівників ОДА:

Юрій Ковач, начальник організаційного відділу апарату облдержадміністрації, та Надія Пазюк, директор Воловецького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді;

з числа спеціалістів:

Любов Когуч, головний спеціаліст відділу прогнозування регіонального розвитку департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації, та Михайло Фозикош, державний адміністратор Мукачівської райдержадміністрації.

Вони представлятимуть Закарпатську область у ІІІ турі Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».

Крім цього визначені лауреати конкурсу:

ІІ місце – Леонтій Ленарт, начальник відділу культури Ужгородської райдержадміністрації,
Марія Єремкіна, начальник відділу використання інформації документів державного архіву Закарпатської області,
Юрій Станинець, державний соціальний інспектор відділу державних соціальних інспекторів управління соціального захисту населення Виноградівської райдержадміністрації,
Діана Назаркіна, головний спеціаліст відділу роботи із зверненнями громадян апарату облдержадміністрації.

ІІІ місце – Ірина Пукіш, начальник відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Свалявської райдержадміністрації,
Ярослав Комарницький, спеціаліст І категорії відділу з питань праці та зайнятості населення управління соціального захисту населення Воловецької райдержадміністрації.

Довідково: У І-ому турі конкурсу прийняли участь 201 державний службовець, у ІІ-ому – 16 держслужбовців, в тому числі керівників від ОДА – 2, від РДА – 4, спеціалістів від ОДА – 2, від РДА – 8.

Оцінювання учасників ІІ туру Конкурсу проходило за підсумками виконання практичних завдань, тестів з питань службової етики та етикету, публічного виступу з актуальних питань суспільно-політичного розвитку країни та реформування державного управління, а також співбесіди з питань державного управління.

Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА