Засмагайте без фанатизму

Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ»

 Квіти кабачків лікують алергію

Кабачки не тільки смачні, але і корисні. Причому лікувальними властивостями володіє не тільки сам овоч, але і його жовті квіточки

 Засмагайте без фанатизму

Є ціла низка захворювань, за яких пряме сонячне опромінення протипоказане.

 Як розпрямити лінолеум

Лінолеум – популярне покриття, яке легко укласти на підлогу. Та й догляд за ним простий. Але укладати можна лише рівний лінолеум.

 Секрети догляду за літнім одягом

Жіночі літні речі завжди романтичні і привабливі – ми обираємо легкі сукні та блузи, спідниці в підлогу, світлі брюки і футболки. Але дуже часто за цим одягом доглядати не так просто – все через тканини, з яких виготовляють речі

 На прощу до Лаврова

Відбулися традиційні відпуст і піша проща до одного з найдавніших монастирів Галичини – Лаврівського, що знаходиться у селі Лаврів Старосамбірського району. Тут зберігаються мощі святого Онуфрія.

 Чим видалити вапняний наліт із ванни?

Вапняний наліт із емальованої ванни можна видалити простими засобами.

 Виразка шлунка небезпечна ускладненнями

Виразка шлунка – складне і досить важке захворювання, при якому відбувається руйнування слизової оболонки внутрішніх стінок шлунка і утворення яскраво виражених ушкоджень.

 Лікування циститу

Перша допомога при циститі – це пропарити ноги, причому парити їх потрібно не в звичайній ванні з гарячою водою і травами, а в молоці.

 ЯК ВПОРАТИСЯ З ГНІВОМ

Ми відкриваємо для себе новий світ, стаючи батьками, і по-новому дивимося на таке явище, як дратівливість. Ми стаємо своєрідними першовідкривачами. Відкриваємо для себе, як можна зірватися на крик через дитячу повільність, неакуратність, невинне запитання, хай навіть це запитання – двохсоте за день. Дивуємось, як важко слухати примхи на порожньому місці і зберігати олімпійський спокій. І як нелегко проходити через дитячі вікові кризи, коли сам ти вже давно дорослий.

 Свіжий номер уже в продажу!

Передплатний індекс: 91145.

Передплачуйте та читайте газету «ПОРАДИ» по всій Україні!!!

http://zakarpatpost.com/