Перемир’я на Донбасі закінчиться сьогодні о 22:00

Протягом тижня терористи порушували умови перемир’я понад півсотню разів, вбили та поранили кілька десятків людей.

 

Сьогодні о 22:00 закінчиться перемир’я, яке українська сторона оголосила в односторонньому порядку терористам на Донбасі.

“У п’ятницю о 22-й годині спливає термін оголошеного припинення вогню в односторонньому порядку”, – підкреслив сьогодні на брифінгу в Києві речник інформаційного центру Ради національної безпеки та оборони Андрій Лисенко.

Про це пише “Українська правда”.

Лисенко заявив, що “впродовж доби терористи скоїли 11 обстрілів блокпостів та позицій українських силовиків та підрозділів Збройних сил в районі Слов’янська, Артемівська, Кривої Луки та Краматорська. Українські військові захопили два танки Т-64Б бойовиків. Також бійці Нацгвардії підбили ще один танк. Походження техніки з’ясовують”, – розповів речник РНБО.

За його даними, “п’ять наших хлопців загинули під час цих боїв”.

Нагадаємо, українські силовики припинили в односторонньому порядку відкривати вогонь проти бойовиків тиждень тому – у п’ятницю, 20 червня, о 22:00. Терористи також пообіцяли приєднатися до перемир’я. Проте протягом тижня вони вчинили понад 50 збройних нападів на сили АТО, вбили та поранили кілька десятків військовослужбовців.

http://tsn.ua