Тячів розфарбували

Вказівник там став жовто-блакитним.

Нещодавно, приєднавшись до флешмобу “Розфарбуй своє місто”, тячівські активісти Богодар Маханець, Ярослав Білик, Роланд Докучаєв, Микола Савицький та Йосип Танцер розмалювали в національні кольори знак «Тячів» з боку Бедевлі.Але вирішили довести розпочату справу до кінця – і вказівник з назвою міста з іншого боку міста теж набув гарного, патріотичного вигляду.

– В ході робіт нам вдалося відновити угорську назву міста, – зазначає організатор акції Богодар Маханець. – Ми хотіли показати, що цінуємо історію та культурні цінності міста, а також те, що угорці підтримують цю акцію і теж виступають за єдність та територіальну цілісність України.
До речі, серед активістів були й угорськомовні тячівці.

Літери пошліфували, почистили від іржі, поґрунтували та пофарбували жовтою і синьою фарбами. Ще й прибрали територію біля знаку від сміття і посадили квіти на клумбах. Робота кипіла до пізнього вечора.

Учасники акції кажуть, робили все власним коштом, але з допомогою молодих людей, яким просто сподобалась акція. Також частково матеріалами допоміг підприємець І.І.Паш.

Тячів