Читайте у новому номері газети «НЕДІЛЯ»

Жертви харчових отруєнь

Тема харчових отруєнь влітку завжди актуальна. Причиною гострих кишкових захворювань можуть стати немиті овочі та фрукти, продукти, які швидко псуються, якщо їх неправильно зберігати, сира вода з водойми.

Термальний басейн у Берегові брали штурмом

Доки тривають судові перипетії навколо майна відомого спорткомплексу «Закарпаття» з термальним басейном, його намагалися взяти штурмом колишні керівники за допомогою «тітушок»

За перебування в прикордонній смузі без документів штрафуватимуть

Набув чинності Закон «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України», прийнятий Верховною Радою 15 квітня.

Закарпатський золоторудник все ще контролюють структури Захарченка

Компанії, що належать экс-міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку, який зараз перебуває в розшуку, навіть після зміни влади в Україні продовжують незаконно контролювати єдине в країні золотодобувне підприємство «Закарпатполіметали».

Мертве селище, або Як 100 мільйонів будяками заростають

Будяки – замість новоселів. У селищі, збудованому в Тереблі для того, аби відселити людей із Солотвина, через 7 місяців після урочистого відкриття – пустка

Дослідження історії, традицій і культури без кордонів

Ужгородський національний університет здійснює активну діяльність у рамках грантової роботи, розвиваючи та зміцнюючи міжнародну співпрацю із закордонними партнерами.

Смачні маринади для шашлика

Основу будь-якого маринаду становлять харчові кислоти) або натуральна рослинна олія. До неї для додавання бажаного смаку та аромату використовують спеції, пряні овочі і трави.

Свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» уже в продажу!

Купуйте у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

Передплатний індекс газети — 09658.

http://zakarpatpost.com/