Нові подробиці викрадення BMW Х-6 в Ужгород: злочинці спершу вимагали гроші

У розпорядженні Мукачево.Net опинилися свідчення потерпілих, в яких вони переповіли про напад з боку невідомих.

Отже, все відбулося у середу, 16 липня у проміжку між 16:40 і 17:00 ввечора у самісінькому центрі Ужгорода на вулиці Швабській поблизу будинку №20. Сюди на викраденому пізніше авто BMW Х-6 під’їхало подружжя – за кермом був чоловік, дружина, власниця авто, на передньому боковому сидінні. Чоловік припаркувався на Швабській та вискочив у сервісний центр, аби забрати нотбук, який віддав на ремонт. Жінка залишилася в авто на передньому пасажирському місці.

Повернувшись з сервісу, чоловік помітив, що в авто окрім його жінки сидять ще 2 невідомі – один за кермом, інший на задньому пасажирському сидінні. Чоловік сів у авто на заднє пасажирське сидіння, за ним сів туди ж третій з нападників. Невідомі почали вимагати у подружжя гроші, мовляв, звідки у вас гроші на таке авто, погрожуючи предметом схожий на пістолет.

У певний момент жінка вискочила з авто та побігла у сусідню кав’ярню. Тоді за нею послідував один з нападників, і майже відразу ж з авто вискочив чоловік. Тоді нападники дочекалися, поки вернувся їхній “колега” та зникли на авто у невідомому напрямку.

http://www.mukachevo.net