В’їзди до Закарпаття охороняють

На гірських перевалах встановили стаціонарні блок-пости міліції.

Відповідно до доручення керівництва УМВС області, на гірських перевалах, що з’єднують Закарпатську область із сусідніми Львівською та Івано-Франківською областями, встановлено стаціонарні блокпости міліції.

Рішення це мотивовано, в першу чергу, загостренням на території східних областей держави оперативної обстановки, активізацією протиправної діяльності озброєних груп, радикально налаштованих осіб, пересування їх автошляхами для організації масових заворушень в інших регіонах країни.

Цілодобово на Ужоцькому перевалі чергує наряд працівників Перечинського райвідділу міліції, Ужгородського районного та міського відділів. Серед них є інспектори ДАІ та працівник служби БЕЗ.

Завданням міліціонерів є ретельний контроль всіх без винятку транспортних засобів, що в’їжджають та виїжджають за межі нашої області, а також виявляти осіб, які своїми діями можуть створювати загрозу спокою та безпеці наших громадян.

Порядок та справність несення служби міліціонерами щоденно перевіряє керівництво Перечинського райвідділу міліції та керівництво області. Наразі якихось надзвичайних подій на території, що охороняється, допущено не було.

Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС