На Ужгородщині “працював” злочинець-рецидивіст

Досвідчений злочинець погано сховався від чотирилапого правоохоронця.

Днями до чергової частини Ужгородського райвідділу міліції звернулася мешканка міста Ужгород, яка повідомила, що до її дачного будинку, який знаходиться в селі Нижнє Солотвино, проникла невідома особа й викрала газову плиту, телевізор та аптечку з медикаментами. Пізніше саме ця аптечка відіграла важливу роль у розкритті даного злочину, оскільки в ній знаходилися ліки, які відпускалися виключно за рецептом лікаря.

Того ж дня до чергової частини звернулася ще одна громадянка, мешканка села Чертеж, з аналогічною заявою – невідома особа проникла до її будинку та викрала звідти вироби із золота.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. В ході застосування службово-розшукової собаки правоохоронцям вдалося вийти на слід злочинця. Чотирилапий друг привів міліціонерів до дому раніше судимого, нещодавно звільненого з місць позбавлення волі мешканця села Чертеж. В будинку даного громадянина було виявлено аптечку, яка по опису та за вмістом співпадала з викраденою. Також правоохоронці в помешканні зловмисника виявили досить багато «цікавих» речей, які наразі є речовими доказами. Працівники слідчого відділення Ужгородського райвідділу міліції злодія-рецидивіста затримали й розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Фігуранту справи оголошено про підозру та застосовано міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Ганна Дан, Ужгородський РВ УМВС