Ужгородська «Батьківщина» поповнилася новими активістами

Днями відбулося урочисте відзначення 15-річчя заснування партії активістами Ужгородської міської організації ВО «Батьківщина», під час якого партійні квитки отримали близько десяти осіб.

Голова міської «Батьківщини» Галина Козлова подякувала усім присутнім за участь у виборчій кампанії і вручила партійцям особисті подяки від Юлії Тимошенко та грамоти з відзнаками.

Заступник голови обласної «Батьківщини» Юрій Фекете розповів про теперішній стан справ у партії, яка постійно оновлюється та живе разом з країною одним життям. За словами Ю. Фекете, «Батьківщина» взяла на себе відповідальність за країну на найвищому рівні у найважчий момент, партійці, як і мільйони українців, збирають кошти на допомогу армії. Зрештою, в «Батьківщині», як і в країні, теж відбувається процес люстрації, тільки, на відміну, від держави, де й досі не ухвалений відповідний закон, партійна люстрація відбувається відповідно до норм Статуту.

На зустрічі також були присутні депутати міськради, заступник голови Ужгородської РДА Іван Берец та керуючий справами Ужгородського міськвиконкому Олександр Волосянський, який також урочисто отримав свій партійний квиток, повідомили “НЕДІЛІ” у прес-службі Закарпатської обласної організації партії «ВО «Батьківщина».

http://nedilya.net