Неповнолітні обікрали односельця

Першим у своєму житті злочином, вони завдали збитків на суму 2400 гривень. Однак все-таки майно повернули власнику.

Нещодавно до Виноградівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від мешканця одного з сіл району про те, що з його новобудови викрадено електрокабель довжиною 300 м, спричинивши збитки в сумі близько 2400 гривень.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група, яка встановила, що невідомі особи проникли на новобудову, звідки викрали електрокабель загальною довжиною 300 м на загальну суму близько 2400 гривень. Правоохоронці провели ряд заходів по розшуку злочинців, в результаті яких в поле зору старшого дільничного інспектора Юрія Ціпкало потрапили двоє хлопчаків. Як не прикро, але крадіями виявились неповнолітні: 12 та 13-річний мешканці цього ж села.

Незаперечним доказом стало вилучення у них електокабеля. Зі слів самих дітей, вони мали намір здати його на металобрухт. До цього хлопці не потрапляли до міліції – це їх перший злочин, і правоохоронці сподіваються , що останній.

Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Триває досудове слідство.

Оксана Кобзаренко, Виноградівський РВ УМВС