Правоохоронці вдячні за допомогу

Іршавські правоохоронці, які відправляються у зону АТО, отримали допомогу за яку щиро вдячні всім небайдужим краянам.

Політична ситуація, яка склалася на Україні, викликала патріотичні почуття у більшості простих громадян. Як тільки була отримана інформація мешканцями Іршавського району щодо забезпечення міліціонерів, які виїжджають у зону АТО продуктами харчування, приватні підприємці та небайдужі громадяни відразу відгукнулись.

Акцію по збору продуктів харчування правоохоронці Іршавського райвідділу спочатку проводили самотужки. Хто що міг приносили з дому, купляли у магазинах. У подальшому про акцію дізнались приватні підприємці, громадські активісти з села Крайня Мартинка – Ярослава Лендел, з села Гребля – Іван Тютюк та небайдужі громадяни з різних куточків району, які активно долучились до збору необхідних продуктів.

Серед продуктів багато рибних та м′ясних консервів, домашня консервація, крупи, олія, макарони, соки, мінеральна вода, овочі (картопля, цибуля, часник) та засоби особистої гігієни. Надавати допомогу ніхто нікого не примушував, це все – добровільна ініціатива приватних підприємців та небайдужих громадян. Зібрані продукти харчування було доставлено до пункту збору виїжджаючих міліціонерів у зону АТО.

Працівники Іршавського райвідділу міліції щиро дякують всім громадянам за надану допомогу у зборі продуктів харчування і запевняють, що при необхідності кожний працівник міліції готовий до виконання завдань, поставлених міністерством та керівництвом держави.

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС