Закарпатська «Батьківщина» вимагає швидкої ратифікації Угоди про асоціацію з ЄС

Керівництво та активісти партії ВО «Батьківщина» в Закарпатті закликають депутатів Верховної Ради та Президента якнайшвидше завершити процедуру ратифікації Угоди про асоціацію України з Європейським Союзом, про це повідомив перший заступник голови Закарпатської обласної організації партії ВО «Батьківщина», голова фракції «Батьківщина» в облраді Антон Ліврінц.

За словами депутата, розпад коаліції у Верховній Раді став тривожним сигналом для країни. «Коли держава перебуває у стані війни із зовнішнім ворогом, політики не можуть собі дозволяти розхитувати її зсередини, – каже А. Ліврінц.

– Від Парламенту всі чекають конструктивної роботи, ухвалення законів та ратифікації Угоди про асоціацію України з ЄС. Натомість фракція «УДАР» оголошує про вихід з коаліції через небажання підтримати, скажемо відверто, непопулярні, але життєво необхідні пропозиції Уряду. Зрозуміло, що розвал коаліції – найшвидший шлях до перевиборів Парламенту і «Батьківщина» готова йти на вибори, але діючий депутатський корпус має, так би мовити, борг перед країною.

Народні депутати саме цього скликання повинні щонайменше ухвалити закон про вибори до ВР, а також ратифікувати Угоду про асоціацію України та ЄС. Чим довше затягується процес ратифікації, тим важче зрозуміти причини затримки. Вже чимало країн ратифікували Угоду, а Україна, де за європейський вибір загинули на Майдані й продовжують гинути на війні люди, все ще не завершила цей процес».

Прес-служба Закарпатської обласної організації партії ВО «Батьківщина»

http://nedilya.net