В обласному центрі відкрилася виставка

На ній презентовано роботи молодіжного об’єднання художників Закарпаття.

6 липня в галереї «Ужгород» відкрилася виставка митців молодіжного об’єднання художників Закарпаття. У відкритті виставки взяли участь перший заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Сербайло, начальник управління культури облдержадміністрації Юрій Глеба.

Членами молодіжного об’єднання художників Закарпаття є 21 митець. Традиційна виставка – це звіт, де презентуються роботи молодих художників. Тільки цього року до лав об’єднання влилося 11 нових талановитих митців- викладачів та студентів Закарпатського Художнього інституту.

Так, новими членами об’єднання стали Василь та Тетяна Когутичі, Володимир Михайлов, Іван Олексяк, Тімея Софілканич, Василь Кадар, Олександр Кофель, Олексій Федор, Петро Керечанин, Сергій Лакатош та Юрій Шкрюба.

Головою об’єднання є молодий митець Петро Свалявчик.

Члени об’єднання беруть активну участь в у виставках Закарпатської спілки із старшими художниками – вчителями і наставниками.

Слід зауважити, що багато молодих та вже зрілих закарпатських митців успішно виставляються як у столиці, так і за кордоном, беруть участь у міжнародних пленерах.

Управління культури Закарпатської ОДА