Перший Спас мак припас

Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ» 

Чому у монстери жовтіє листя

Розкішна монстера справедливо вважається окрасою будь-якої оселі. Але вона досить примхлива і нерідко підносить квітникарям неприємні сюрпризи.

 Перший Спас мак припас

14 серпня православна церква відзначає свято Маковія (Маковея) на честь іудейських мучеників – семи братів Маковеїв, яких їх мати Соломонія благословила на мученицьку смерть за віру.

 Як доглядати за дзеркалами

Дзеркало є цікавим елементом дизайну, водночас виконує практичну функцію. Для того, щоб дзеркало служило довго, необхідно ретельно доглядати за ним

 Відбілити тюль допоможуть сіль, нашатирний спирт і зеленка

Білосніжний тюль на вікнах створює в будинку відчуття чистоти і охайності. Проте з часом навіть при дуже дбайливому догляді ця напівпрозора тканина починає жовтіти.

 Ортопедичні матраци: як вибрати найкращий варіант

Існує цілий перелік прикмет, на які необхідно звернути увагу перед покупкою ортопедичного матрацу. З ними потрібно розібратися детальніше.

 Що можна їсти після інфаркту без шкоди для здоров’я

Інфаркт – вкрай серйозний збій роботи серця. Дізнайся, що можна їсти після інфаркту, щоб не допустити рецидивів

 Покращуємо зір

Є кілька способів поліпшення зору. Перший буде легким, другий вимагає часу. Обидва вимагають терпіння, тому не впадайте у відчай, якщо не відразу все вийде.

 Як маринувати перець

Приготовлений за цим рецептом перець відмінно зберігається при кімнатній температурі і взимку буде незамінним компонентом до риби, м’яса, овочевого рагу

 Пасинкування томатів

Пасинкування – це агротехнічний прийом, полягає він у видаленні зайвих бічних пагонів. Якщо видалити зайві та слабкі бічні пагони у овочевої рослини, у неї залишиться більше сил, плодів буде менше, але вони будуть більшими і краще визріють

Свіжий номер уже в продажу!

Передплатний індекс: 91145.

Передплачуйте та читайте газету «ПОРАДИ» по всій Україні!!!