Читайте у новому номері газети «НЕДІЛЯ»

Слуги народу чи народ у слугах

Парламентські вибори на Закарпатті: інтриги, підводні камені, можливі результати

 В Україні скоротять 30-50% держслужбовців

Буде проведено повне очищення та переатестація працівників державного апарату. У першу чергу це стосується представників судових і контрольних органів.

 В Ужгороді можна придбати килимки для ніг з Януковичем

Відтепер витирати ноги закарпатці зможуть з гумором.

 У Латориці впіймали найхижіший вид піраній

Минулих вихідних у річці Латориця, між селами Червеньово і Великі Лучки, біля мосту  мукачівець Юрій Федорчук упіймав червону піранью

 50 тисяч за вбивцю…

За сприяння у розкритті резонансного вбивства у Ключарках міліція дає 50 тисяч гривень

 Від торгівлі людьми страждають навіть діти

З червня в Ужгороді розпочали реалізацію інформаційного проекту «Не продавай себе», головною ціллю якого є розповсюдження інформації про торгівлю людьми. Окрім попередження таких випадків, проект ставить за ціль і подолання стереотипів щодо людей, які вже постраждали від цього явища.

 Закарпатське духовенство закликають не сіяти паніку

Закарпатські волонтери, котрі вже не перший місяць допомагають нашим військовим, опублікували відкритого листа до духовенства краю. Такі дії активістів викликані тим, що останнім часом у деяких храмах священики не лише не заспокоюють людей, а навіть «накручують» їх, поширюючи ті оманливі чутки про примусову мобілізацію, які спричинили масове блокування закарпатських доріг минулого тижня.

 Як закарпатці платитимуть воєнний податок?

Із серпня набув чинності Закон «Про внесення змін до Податкового кодексу та деяких інших законодавчих актів», згідно з яким, серед іншого, введено новий загальнодержавний податок – військовий збір.

 Ніна Гецко: «Головне – це любити справу, якій служиш»

Кілька штрихів про сходження до Олімпу уславленої жінки-спортсменки, жінки-матері, жінки-патріотки, про її численні «вікторії» на гандбольних полях краю та за його межами, славного чоловіка Юрія Михайловича, який недавно пішов із життя, але залишився у серцях краян своєю людяністю, порядністю, інтелігентністю та численними добрими, корисними справами

 Свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» уже в продажу!

Купуйте у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

Передплатний індекс газети — 09658.

http://zakarpatpost.com/