Ужгород став гімнастичною столицею

Змагання  з художньої гімнастики відбулися у спорткомплексі “Юність”.

В ужгородському спорткомплексі “Юність” завершився чемпіонат України з художньої гімнастики. На початку серпня обласний центр Закарпаття приймав чергові престижні змагання. В спорткомплексі «Юність» пройшов чемпіонат України серед дорослих із художньої гімнастики. Турнір проходив із 1 по 4 серпня, а 2-го в залі відбулося урочисте відкриття. Загалом, у змаганнях узяли участь понад 200 учасниць із різних куточків України. Що цікаво, приїхали на Закарпаття й представники Донецької області, а також Криму.

Крім того, до Ужгорода прибули представниці національної збірної. На цьому турнірі протягом чотирьох днів визначали не тільки переможця, а й склад національної збірної, який візьме участь у вересні на чемпіонаті світу в Туреччині. Варто відзначити, що змагання такого високого рівня в нас проходять не вперше. Ужгород уже двічі приймав Кубок України з художньої гімнастики. Як і минулого разу, на змагання завітала заслужений тренер України, головний тренер національної збірної України з художньої гімнастики Альбіна Дерюгіна. А тріумфувала на чемпіонаті України краща гімнастка країни, кримчанка Ганна Різатдінова.

Саме вона представлятиме нашу країну на першості світу з художньої гімнастики. «Срібло» та «бронзу» чемпіонату вибороли дві киянки, Вікторія Мазур та Анастасія Мульміна. В команді також перемогла збірна Києва. Друге та третє місця розділили між собою Дніпрпопетровськ і друга команда столиці України.

“Закарпатська правда”