Закарпатським військовим віддали вантажівку

Сьогодні вся країна об’єдналася у єдиному прагненні допомогти військовим. Закарпаття не стало винятком. На території нашої області активно працюють волонтери, які щодня прикладають багато зусиль для того, щоб разом захистити країну від агресорів.

13 серпня на території військової частини А 1556 відбулась урочиста передача бортового вантажного автомобіля на потреби військовослужбовців 128 окремої гірсько-пехотної бригади.

Повністю відремонтований, пофарбований, заправлений пальним та прикрашений жовто-блакитним прапором «ЗІЛ» був наданий головою Полянської сільської ради Свалявського району Іваном Дрогобецьким та мешканцем с. Поляна, членом Всеукраїнської Ради Церков, старшим єпископом Союзу вільних церков християн євангельської віри України Василем Райчинцем.

«На сьогоднішній день військовослужбовці 128 окремої гірсько-піхотної бригади відчувають гостру потребу у вантажному транспорті, нещодавно ми через ЗМІ повідомляли суспільство про цей факт і вже сьогодні бачимо результати. Люди об’єднуються та намагаються допомогти чим можуть. Сьогодні ми в черговий раз переконались в тому, що наші співвітчизники демонструють нечувану щедрість, дух патріотизму та єдність» – коментує військовий комісар Закарпатського ОВК полковник Іван Васильцюн.

Командування Закарпатського обласного військового комісаріату висловлює щиру вдячність краянам за всебічну благодійну допомогу для військовослужбовців, їх підтримку та активну громадянську позицію.

Прес-група Закарпатського ОВК