Нахабним міліціонером зайнялася прокуратура

Прокуратура відкрила кримінальне провадження відносно працівника міліції, який умисно наїхав на ужгородку на трициклі.

Як повідомив начальник слідчого відділу прокуратури Закарпатської області Іван Бітлян: «Сьогодні, 13 серпня, враховуючи результати перевірки за заявою ужгородки, прокуратурою Закарпатської області до єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за фактом вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 125 КК України – умисне легке тілесне ушкодження».

До скоєння вказаного правопорушення причетний дільничний інспектор СДІМ Ужгородського МВ УМВС в Закарпатській області 26-річний лейтенант міліції.

Попередньо встановлено, що пізно ввечері 10 серпня у центрі м. Ужгорода на пішохідній зоні вул. Корзо він, керуючи трициклом, умисно здійснив наїзд на 25-річну ужгородку, внаслідок чого остання отримала легкі тілесні ушкодження.

Досудове розслідування у даному кримінальному провадженні проводиться слідчим відділом прокуратури Закарпатської області.

Довідка:

ч.1 ст. 125 КК України – умисне легке тілесне ушкодження карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області