Site icon zakarpatpost.net

Нахабним міліціонером зайнялася прокуратура

Прокуратура відкрила кримінальне провадження відносно працівника міліції, який умисно наїхав на ужгородку на трициклі.

Як повідомив начальник слідчого відділу прокуратури Закарпатської області Іван Бітлян: «Сьогодні, 13 серпня, враховуючи результати перевірки за заявою ужгородки, прокуратурою Закарпатської області до єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за фактом вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 125 КК України – умисне легке тілесне ушкодження».

До скоєння вказаного правопорушення причетний дільничний інспектор СДІМ Ужгородського МВ УМВС в Закарпатській області 26-річний лейтенант міліції.

Попередньо встановлено, що пізно ввечері 10 серпня у центрі м. Ужгорода на пішохідній зоні вул. Корзо він, керуючи трициклом, умисно здійснив наїзд на 25-річну ужгородку, внаслідок чого остання отримала легкі тілесні ушкодження.

Досудове розслідування у даному кримінальному провадженні проводиться слідчим відділом прокуратури Закарпатської області.

Довідка:

ч.1 ст. 125 КК України – умисне легке тілесне ушкодження карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Exit mobile version